ENGELSİZ MEVSİMLER PROJESİ TANITIMI

ENGELSİZ MEVSİMLER PROJESİ TANITIMI

Okulumuz öğrencileri ile Okul Müdür Yardımcımız ve E-Twinning proje öğretmenimiz Sayın Derya BAYKAL AY İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut Sami AYDIN'ı ziyaret ederek e-twinning projelerini tanıttı.

2021-2022 Eğitim yılında okulumuz eTwinning proje ekibi tarafından yürütülen Engelsiz Mevsimler adlı proje İlçe Milli Eğitim Müdürüne Sayın AYDIN'a tanıtıldı.

Projelerini tanıtan okul öğretmenlerimiz,  bu tür ulusal ve uluslararası işbirlikçi projelerin mesleki yeterlilik açısından öğretmenlere katkılarından bahsettiler. Okul, öğrenci ve öğretmen düzleminde eğitimin kalitesini artıran projelerin içinde olmaktan mutlu olduklarını dile getirdiler. 

Okul Müdürü Alper Tunga SAVAŞ ise Mehmet Akif Ersoy İlkokulu; e-Twinning platformuna yapılacak başvuru ile uluslararası tanınırlığı bulunan "e-Twinning Okulu Kalite Etiketine"   sahip olunacağını planladıklarını dile getirdi. Bu etiket yolu ile Avrupa düzeyindeki okullar arasında tanınır olmak ve uluslararası işbirliği kurma yolunda büyük bir adım atılacağını dile getirerek ; İlçemizde eTwinning projeleri uygulayan okul sayısının artırılması gerektiğinden bahsetti, bu konuda üzerine düşenleri yapacaklarını bildirdi ve projeleri gerçekleştiren ekibe teşekkürlerini sundu.

Ziyarette minik öğrenciler projede neler yaptıklarını anlatarak; özel eğitime muhtaç öğrencilerin diğer öğrencilerle beraber eğitim gördüklerinde akademik başarının ve eğitim kalitesinin arttığını Sayın Mahmut Sami AYDIN'a sundular. 

Proje kapsamındaki çalışmalar hakkında bilgi alan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut Sami AYDIN, bizlere teşekkür ederek bu tür projelerin Çardak'ta bulunan diğer okullara da örnek olacağını ifade etti.

01.04.2022 1394

01-04-202201-04-202201-04-202201-04-202201-04-202201-04-2022