Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Vizyon: Özgün çalışmalarımızla model gösterilen bir okul olmaktır.

Misyon: Beden, zihin, ahlak ve sosyal bakımdan dengeli, kültürel değerlerimizi özümsemiş, bilimsel, analitik ve kritik düşünen, üretken, araştıran ve sorgulayan, yeniliğe ve değişime açık, kendisine güvenen, sosyal sorumluluk sahibi, toplumda etkin rol almaya hazır nesiller yetiştirmektir.

Başarılar: 2016 Beyaz Bayrak Ödülünü Almaya Hak Kazandık.

Saatler: 08:30 / 14:30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Beyaz Bayrak Projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi, Erasmus, etwinning.
Kontenjan Bilgileri: Okulumuzda; Okul müdürü 1 Müdür Yardımcısı 4 Sınıf Öğretmeni 2 Okul Öncesi Öğretmeni 4 Özel eğitim öğretmeni kadrosu bulunmaktadır.

WEB - https://cardakmehmetakifersoyio.meb.k12.tr

Adres - BAHÇELİEVLER MAH. PAYAMLI CAD. MEHMET AKIF ERSOY ILKOKULU BLOK NO 57 ÇARDAK / DENİZLİ

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Çardak ilçesi , Denizli il merkezinin 55 km doğusunda. Ankara yolu üzerindedir. Havaalanı ve demiryolu ulaşımı vardır.

Ulaşım Okulumuz Çardak ilçe merkezindedir. Denizli il merkezine 55 km duble yol ile ulaşımı vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Çardak ilçe merkezindedir. Denizli il merkezine 55 km duble yol ile ulaşımı vardır.